"The Big Parasol zorgt dat jij de beste accommodatie voor jou en je gezin kan kiezen door je alle informatie te geven die je als ouder nodig hebt"

Bekijk alle huizen

Onze missie

The Big Parasol heeft maar één doel: jouw gezin een onbezorgde en relaxte vakantie bezorgen in een fijn vakantiehuis.

Wat we doen

We selecteren tophuizen per gebied
Er zijn genoeg familievakantiehuizen te vinden. Maar zijn ze ook echt allemaal kidsproof? Sommige vast wel, maar weet ze maar eens te vinden. Laat dat maar aan ons over. Nu kennen we de woningen op Ibiza als geen ander, maar we hebben de afgelopen jaren ook een fijn netwerk opgebouwd in Mallorca, Toscane, Umbrië en Zuid-Frankrijk. We gaan persoonlijk langs de huizen en checken of ze inderdaad van alle gemakken zijn voorzien.

Geïnteresseerd in onze selectieprocedure? Klik dan hier.

We zorgen ervoor dat het hele gezin geniet
Peuters, kleuters, baby's, tieners, papa's én mama's. Als we zeggen dat we jouw hele gezin een fijne vakantie bezorgen, bedoelen we ook echt iedereen. Vermaak is immers de sleutel tot een relaxte vakantie. En bijkomen is lastig wanneer je continu op je kids moet letten. The Big Parasol biedt net dat beetje extra wat jouw gezin nodig heeft. Picture this: lekker loungen aan het zwembad, terwijl je kinderen de boel ontdekken.

We kiezen voor klimaatneutraal reizen
Of je nu reist met het vliegtuig of met de auto, uitstoot van CO2 kun je bijna niet voorkomen. Omdat reizen en het milieu belangrijke onderdelen zijn in ons leven (en de levens van onze kinderen!), willen wij waar mogelijk ons steentje bijdragen. Dit doen we in dit geval door een klein deel per boeking te compenseren. Je hoeft hiervoor niets extra's te betalen, dit deeltje verrekenen we in de prijs. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze compensatie op de juiste plek terecht komt.

Ons verhaal

Op reis gaan mét kinderen is net even wat anders dan gezellig met z'n tweetjes. Een eenvoudige backpack verandert in een bomvolle kofferbak met zo'n 20% spullen voor jezelf en 80% voor de kinderen. Een bezoekje aan de andere kant van de wereld zit er voorlopig ook niet meer in. Tien uur spenderen in een vliegtuig? Die slaan we even over.

Wij startten in 2011 ons eerste bedrijf in de vakantieverhuur. Door de jaren heen ontdekten zij steeds één terugkerend fenomeen: families met jonge kinderen hebben vaak specifieke wensen betreft hun verblijf. Is het huis wel echt kids proof? Natuurlijk werd die vraag serieus beantwoord. Maar toen zij zelf vader werden, begrepen zij deze vraag nog veel beter. Hoe volgepropt hun koffers ook waren en hoe compleet de paklijsten ook waren opgesteld, eenmaal aangekomen op de bestemming bleek bijna altijd dat er iets niet aanwezig was.

Dat moest anders kunnen. Inmiddels staan de eerste, compleet uitgeruste, kindvriendelijke(!) woningen online. Het doel is om dit aanbod zo breed mogelijk te maken. Voor ieder wat wils. Echter kom je er niet zomaar tussen, The Big Parasol heeft een strenge selectieprocedure. Alles wordt gecheckt en indien nodig aangevuld, totdat we zéker weten dat dit huis ook echt het hele gezin een relaxte vakantie kan bieden. En, eerlijk is eerlijk, ook een beetje omdat we willen bewijzen dat vaders wél aan alles kunnen denken!

De mooiste accommodaties

Een selectie van de mooiste accommodaties die ook geschikt zijn voor kinderen van 0 - 16 jaar

Kindvriendelijk

De beste informatie met betrekking tot kindvriendelijkheid van locatie, accommodatie en omgeving.

De laagste prijs

De laagste prijs, omdat je direct bij de eigenaar boekt