Hoe vind en boek ik mijn ideale vakantiehuis?

Het werkt vrij eenvoudig

1

Zoek je ideale vakantiehuis

Ga op zoek naar een geschikt huis op onze website. Mocht je hulp nodig hebben dan kan je ons altijd e-mailen, bellen of met ons chatten!
Registreren
2

Vraag de eigenaar wat je wil vragen

Een leuk huis gevonden? Doe een aanvraag, check de beschikbaarheid (je zit nog nergens aan vast!) of stuur de verhuurder een berichtje voor meer informatie.
3

Boek het huis!

Keuze kunnen maken? En is het huis nog vrij? Leg dan het huis vast voor jullie aankomende vakantie. Uiteraard zijn we altijd beschikbaar voor eventuele vragen!

Waarom The Big Parasol?

Wij hebben maar 1 doel: families met (jonge) kinderen een relaxte en onbezorgde vakantie bezorgen in een vakantiehuis

We besteden veel tijd en aandacht aan het samenstellen van een uniek portfolio. Daarbij hanteren we een strenge selectieprocedure, zodat jij zeker weet dat je goed zit. The Big Parasol werkt met allerlei particuliere verhuurders en managers die een vakantiewoning hebben die aansluit bij onze randvoorwaarden. Je bent er daardoor zeker van altijd een geschikt huis te boeken voor jou en je gezin!

De aanwezigheid van gras, zwembadhekjes, tafeltennis, klimrek of trampoline, dichtbij een strand of dorp, weinig trappen of een traphekje, en allerlei andere baby of kinderartikelen die in het huis aanwezig zijn, zorgen dat je zonder stress op vakantie kan.

Contact en vragen

Voordat een huis geboekt wordt, kan er contact worden gelegd met de verhuurder. Wij kunnen je altijd helpen bij het boekingsproces. Specifieke vragen over een huis, de omgeving, of wat je verder kunt verwachten van de woning (als dit nog niet duidelijk is op de website) kan je direct aan de verhuurder stellen. Zij kennen het huis nóg beter en hebben overal antwoord op.

Veiligheid

Bij The Big Parasol kun je veilig boeken. Agenten en professionele verhuurders bezoeken we en spreken we uitvoerig. Indien particuliere verhuurders hun huis via ons willen verhuren, verifiëren we grondig of zowel het huis (stijl en kindvriendelijkheid) als de verhuurder geschikt is. Na bijna 10 jaar ervaring (zie de "Over ons" pagina) in de vakantiehuizenverhuur kun je er op vertrouwen dat we weten waar we op moeten letten.

Goed om te weten: betalingen verlopen altijd via ons platform. Zo weten we zeker dat alles veilig verloopt. Transacties buiten betalingssysteem zijn vaak onveilig en The Big Parasol staat niet in voor eventuele vervelende gevolgen.
Particuliere verhuurders ontvangen bovendien pas het huurbedrag als jij, de gast, 24 uur in het huis aanwezig bent. Is er in die tijd iets niet in orde, dan horen we dit graag zodat we stappen kunnen ondernemen. Dit geeft nog een stukje extra zekerheid.