Hoe vind en boek ik mijn ideale familiehuis?

Hoe werkt vrij eenvoudig

1

Zoek een lekker huis

Ga op zoek naar een geschikt huis op onze website. Mocht je hulp nodig hebben dan kan je ons altijd e-mailen, bellen of met ons chatten!
Registreren
2

Vraag de eigenaar wat je wil vragen

Een leuk huis gevonden? Registreer je op onze website, vraag de beschikbaarheid aan (je zit nog nergens aan vast!) of stuur de verhuurder een berichtje voor meer informatie.
3

Boek het huis!

Keuze kunnen maken? En is het huis nog vrij? Doe een aanbetaling online om het huis vast te leggen. Uiteraard zijn wel altijd beschikbaar voor eventuele vragen!

Waarom The Big Parasol?

We verhuren huizen voor families met (jonge) kinderen. Wij laten niet zomaar elk huis toe op ons platform. The Big Parasol werkt met allerlei particuliere eigenaren en managers die een vakantiewoning hebben die aansluit bij onze randvoorwaarden. Gras, zwembadhekjes, tafeltennis, klimrek of trampoline, dichtbij het strand of een dorp, weinig trappen of een traphekje, en allerlei andere baby of kinderartikelen die in het huis aanwezig zijn zodat je met minder stress op vakantie hoeft.

Contact en vragen

Voordat een huis geboekt wordt, kan er contact worden gelegd met de eigenaar. Wij kunnen helpen bij het boekingsproces, maar specifieke vragen over een huis, de omgeving, of wat je verder kunt verwachten van de woning (als dit nog niet duidelijk is op de website) kan je het beste direct aan de eigenaar stellen. Zij kennen het huis en hebben overal antwoord op.

Veiligheid

Zoals gezegd, niet elk huis zetten wij zomaar op onze website. Agenten of professionele managers bezoeken we en spreken we uitvoerig.
Particuliere eigenaren kunnen hun huis online zetten, maar ook deze huizen controleren wij op kindvriendelijkheid, én stijl. Daarnaast ontvangen zij pas het huurbedrag als jij, de gast, 24 uur in het huis aanwezig bent. Is er in die tijd iets niet in orde, dan horen we dit graag zodat we stappen kunnen ondernemen. Een stukje extra zekerheid.

We vragen daarnaast onze klanten altijd een review te plaatsen na de vakantie, zodat toekomstige huurders nog beter weten wat ze kunnen verwachten.

Laat betalingen altijd via ons platform verlopen. Transacties buiten betalingssysteem zijn vaak onveilig en The Big Parasol staat niet in voor eventuele vervelende gevolgen.