Hoe selecteert The Big Parasol haar vakantiehuizen?

Wij bieden alleen vakantiehuizen aan waarin zowel jij als je gezin zich kan ontspannen én vermaken. Daarvoor hanteren we strenge selectiecriteria en beoordelen we ieder huis.

Allereerst dienen huizen een mooie plek te zijn voor jou. Denk aan een grote tuin met comfortabele lounges, een mooi zwembad en uitgestrekt uitzicht. Of een fijn interieur met grote keuken waar heerlijk gekookt kan worden.
Huizen met een mooie tuin, goede faciliteiten en een minder modern interieur kom je soms ook tegen: de buitenruimte weegt op dat moment zwaarder dan de looks binnen. Je bent immers op vakantie, zal vooral buiten zijn en er niet permanent gaan wonen!

Vervolgens zijn al onze huizen en appartementen in de basis erg geschikt voor families. Daarbij wordt geselecteerd op een aantal zaken zoals: dat het huis geen afgronden heeft, er meestal veel gras is, altijd kinderbedjes en stoeltjes zijn en veel speelgoed aanwezig is. Een hekje om een zwembad zie je ook erg veel, net als huizen die qua locatie top zijn (dicht bij een strand, of dicht bij een dorp).

Omdat kinderen per leeftijd verschillende behoeftes hebben, verschaffen we uitgebreide informatie over kindvriendelijkheid zodat jij de juiste keuze voor jouw gezin kunt maken. Niet elk huis scoort voor elke doelgroep even goed. Zo komt een prachtig huis met lekker veel gras, een trampoline, tafeltennistafel, en klimrek, maar geen babyfoon wel op de website. Want wat voor de ene doelgroep (bijvoorbeeld een familie met baby) niet geschikt kan zijn, is voor een andere familie (met wat oudere kinderen) juist top!

Bij het maken van een selectie wordt daarom gelet op een reeks zaken die vallen onder de noemers:
Verzorging (voornamelijk voor baby’s)
Veiligheid (voornamelijk voor peuters en kleuters)
Vermaak (voor alle groepen maar voornamelijk voor de wat oudere kinderen)

Wanneer krijgt het huis de stempel 'plus'?

Alle huizen op onze website zijn in de kern fijn om met je gezin heen te gaan. The Big Parasol maakt echter onderscheid tussen huizen die gewoon kindvriendelijk zijn, en huizen die eruit springen en extra goed zijn ingericht voor een bepaalde leeftijdsklasse. Deze huizen krijgen de stempel 'Plus'.

Checklist:
Alle huizen worden aan een checklist onderworpen. Bij een hoge score kan de onderscheiding ‘Plus’ verdiend worden. In dat geval kun je er dan vanuit gaan dat dit huis voor jou en je kinderen echt super geschikt is. Kijk vervolgens naar alle faciliteiten van het huis om er zeker van te zijn dat dit je huis is!

Er zijn 4 categorieën waar een huis een stempel voor kan krijgen.
Baby’s (0-1 jaar)
Peuters / Kleuters (1-5 jaar)
Jonge kinderen van 6-12 jaar
Tieners (13 - 16)

Stempels voor tophuizen

Baby Plus

Als wij aan baby's denken, denken we aan verzorging. Huizen die een 'baby plus' stempel krijgen, zijn goed uitgerust met faciliteiten om jouw baby te kunnen verzorgen, en te laten slapen en eten, zodat je dit allemaal niet zelf hoeft mee te nemen.

Peuter Plus

Een huis krijgt deze stempel wanneer wij vinden dat het veilig genoeg is voor druk rond rennende peuters. Dat betekent dat als er een zwembad is, er een hekje staat. Maar daarnaast zijn gras, traphekjes, en speelgoed zaken die meetellen.

Kinder Plus

Als we aan jonge kinderen denken dan denken we aan vermaak. Want je wil je jonge kinderen graag bezig houden. Bij dit huis is genoeg vermaak aanwezig (denk aan een klimrek, trampoline of schommel en los speelgoed) zodat ook jullie lekker kunnen relaxen terwijl zij bezig zijn.

Tiener Plus

Jij wil jouw tieners ook nog graag mee op vakantie! Maar dat doen ze alleen als het huis erg aantrekkelijk is en het op een fijne plek ligt zodat ze eventueel zelf nog wat op pad kunnen. Huizen met deze stempel voldoen aan deze 2 vereisten!

"The Big Parasol is er voor jou en je kinderen van 0 tot 16 jaar."

Bekijk al onze huizen