Hoe werkt het voor eigenaren?

Waarom verhuren via The Big Parasol?

Buiten het hoogseizoen

Families met jonge kinderen reizen ook buiten het hoogseizoen en de populaire weken. Extra boekingen dus!

Differentiëren

Wij hebben een specifieke klantengroep, die een specifiek product zoeken. Door bij ons te adverteren differentieer je je huis en doe je meer boekingen.

Co2 compensatie

We compenseren de CO2 uitstoot van elke reis. Onze kinderen zijn onze toekomst. Vakantie vieren is heerlijk, maar we willen ook dat onze kinderen nog lekker op vakantie kunnen!

Hoe werkt het?

1

Registreer

Registreert u zich, zodat we wat meer gegevens van u hebben. Op deze manier kunnen we u goed van dienst zijn.
Registreren
2

Informeer ons over uw kindvriendelijke huis

Geef ons zo veel mogelijk informatie over uw huis. En dan vooral waarom het kindvriendelijk is. Zorg voor goede foto’s! Wij zullen beoordelen of uw huis geschikt is voor onze website. Stuur ons een e-mail op info@thebigparasol.com of bel ons op 020 2442730 als u uw huis heeft toegevoegd of als u vragen heeft.
3

Wij laten weten wanneer uw huis online wordt gezet

Wij voegen langzaam nieuwe gebieden toe. Als uw huis in een van deze gebieden ligt geven we u een seintje, komen we uw huis inspecteren en zetten we het huis bij ons online!

Uitbreiding per gebied

Ons doel is om op korte termijn op veel nieuwe plaatsen binnen Europa (en wellicht op termijn ook buiten Europa) kindvriendelijke huizen aan te bieden. Echter om dit doel te bereiken, willen we gestructureerd en per gebied uitbreiden. Zo zijn we eerst begonnen op Ibiza en Mallorca, om van daaruit meerdere gebieden toe te voegen (Toscane, Umbrië en enkele gebieden in Frankrijk zullen snel volgen). Dit omdat we alleen dán ervoor kunnen zorgen dat we ook de extra services kunnen leveren die de klanten van ons verwachten: Zoals het kunnen organiseren van een oppas, en privé chef, het kunnen aanraden van leuke activiteiten, etc.

Staat het gebied waar uw huis zich bevindt er nog niet bij, dan kunt u zeker zich aanmelden en kenbaar maken dat u uw huis ook graag op onze website wilt promoten. Op deze manier kunnen we ook gerichter keuzes maken welke nieuwe gebieden voorrang krijgen binnen ons uitbreidingsplan.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!