Betalingsbeleid & annuleringsbeleid

Betalingsbeleid & annuleringsbeleid

Betaling

Wanneer je aanvraag is geaccepteerd en je wil het betreffende huis boeken, zal je binnen 48 uur moeten betalen om de boeking vast te leggen. Dit kan online binnen ons platform via verschillende betaalmogelijkheden. Als de boeking meer dan 6 weken voor aankomst is gedaan, is er de mogelijkheid om gespreid te betalen. De aanbetaling is 30% of 50% van het gehele bedrag, afhankelijk van het huis dat je boekt. Dit is op de pagina van het betreffende huis te vinden. 6 Weken voor vertrek dient het restantbedrag betaald te zijn. Hiervoor krijg je tijdig bericht.

Borgsom

De borgsom dient soms online betaald te worden en soms ter plekke betaald te worden. Als de borg online betaald moet worden dan zit dit bedrag inbegrepen in de totaalprijs.

De borg zal binnen 1 week na de dag van vertrek terug aan u worden overgemaakt als de borg via ons platform is voldaan. U ontvangt de gehele borg terug als de woning nog in dezelfde staat verkeerd als toen u aankwam; d.w.z. zonder schade, netjes, en de sleutel tijdig aan de betreffende conciërge van de woning is ingeleverd.

Mocht er schade aan de woning zijn aangetroffen dan kan het voorkomen dat we de borg wat langer vast moeten houden totdat de exacte kosten van de schade zijn vastgesteld.

Annulering

Elke annulering dient zo spoedig mogelijk per e-mail medegedeeld te worden en zal kosten met zich meebrengen. De kosten voor annulering worden berekend als volgt:

- meer dan 42 dagen voor aankomst: Het bedrag van de aanbetaling. (afhankelijk van het huis is dit 30% of 50%, dit vindt u op de pagina van het huis dat u heeft gehuurd)
- vanaf 42 dagen voor aankomst: 100% van de totaalprijs.

Het is niet mogelijk om op een later tijdstip een huis om te ruilen voor een ander huis. De annuleringsregeling blijft van kracht.